Oi, oi, oi ..

Hi , mine søøtinger .
ja , som dere har kanskje skjønt har ikke vi fått lagt ut noen innlegg siden 19/3.2010 ,  noen dager siden, men detaljer er liksom litt sånn meg. Dette kommer av personlige grunner , ikke noe farlig eller noe. Meningen var å komme med svarene fra spørsmålsrunden for en stund siden , men som dere skjønner , er det enda ikke fikset , nå har ane dratt på hytta idag , og blir borte hele ferien.. Imens jeg antakelig bare skal være hjemme. Mormor er forresten på besøk , fordi henne opererte armen sin igår , stakkars dame. Nå sitter jeg og fikser Ipod touch 'n til mamma , som jeg kanskje skal få , henne bruker den nemlig aldri , og niklas ( lillebroren min på ca. 1 og et halvt år )   har lekt med den , så den var litt møkkete , liggi på tomgang så batteriet var ødelagt , prøver å fikse disse tingene. Også spiller jeg forresten sims3 , sånn innimellom.. Lager en litt vel overdrevent spesiel familie, men sånt er bare morsomt.
Men en god nyhet for allesammen er at det er påskeferie , som betyr godteri , kanskje ?   Det er på lødag.  :D
Håper vi snart blir kvitt dette dumme været , regn , snø , ingen sol osv. Riktignok fjerner regnet snøen , så d er jo bra , men det gjør faktisk solen også.. Ville heller valgt den istedet for det kalde , våte regnet..

Jaja , fra nå skal jeg være litt bedre på å blogge , ihvertfall så ofte jeg har tid .   
   så blogges vi.    


 Hoho ,  ny jakke .    (  veldig myk )


- Lillian .    <3

Hva skal du i påskeferien ?
Skal du spise mye godteri  ?   Hele uka eller bare lørdag ?
Liker du påskeferien ?
Lei av dårlig vær , vil du også ha solen NÅ ? 

 ps , mange spørsmål , jegvet , men vi har ikke harr spørsmål på lenge så .    ^^

Én kommentar

Amanda.

14.apr.2010 kl.07:31

Jeg er fast leser av bloggen deres, men det hadde vært fint med noen innlegg! Ikke at dere blogger for lite assa, men jeg vil se flere innlegg:D

Skriv en ny kommentar

weis .

weis .

13, Nes

Kategorier

Arkiv

hits